سس | طرز تهیه سس مخصوص لازانیا و پاستا

سس

 

طرز تهیه سس مخصوص لازانیا و پاستا

 

 

 


مواد لازم:
برای تهیه 2 پیمانه سس:
کره=100 گرم
شیر=2 پیمانه(4 دسی لیتر)
آرد سفید=4 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل=به مقدار لازم
پیاز رنده شده نرم=3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه سس مخصوص لازانیا :

1. کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،داغ که شد پیاز رنده شده را می ریزیم و به هم می زنیم تا پیاز کمی سرخ شود.

2. آرد را اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا آرد نیز کمی سرخ شود.
3. حرارت را ملایم کرده و شیر به تدریج به مواد اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم.نمک و فلفل را هم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود.

این سس برای لازانیا وپاستا بسیار خوشمزست

میرزاقاسمی | طرز تهیه میرزاقاسمی

میرزاقاسمی


مواد لازم میرزاقاسمی:

 

بادمجان متوسط: 10 عدد
سیر: 2 بوته
روغن: 200 گرم
تخم مرغ: 3-5 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
رب گوجه: یک قاشق سوپ خوری

 


طرز تهیه میرزاقاسمی:

گام اول: بادمجانها را روی آتش یا درون فر، کبابی کنید تا کاملا برشته شود. بعد پوست آنها را بگیرید و سر آنها را نیز جدا کنید. گوشت بادمجان ها را خارج کنید و سپس بادمجان ها را ساطوری نمایید.
گام دوم: گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پس از کندن پوست، آنها را بصورت ریز خرد کنید.
گام سوم: گوجه خرد شده و سیر کوبیده را در روغن سرخ نمایید
گام چهارم: بادمجان های ساطوری شده را سرخ کنید. سپس گوجه و سیر را به آن بیافزایید و دوباره سرخ کنید تا آب آن تبخیر شود و روغن بیافتد.
گام پنجم: کمی نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و تخم مرغ ها را با فاصله درون تابه بریزید تا بسته شود.
گام ششم: میرزا قاسمی آماده است. آن را در دیس سرو کنید و اطراف آن را با سیر خام و گوجه فرنگی تزیین نمایید.